Stephen Fearing neemt je mee op zijn levenspad. De Amer 10 november 20.00 uur.

zaterdag 10 november 2018 20

Stephen Fearing, die zaterdag 10 november om 20.00 uur optreedt in De Amer, is een verhalenverteller. Hij verhaalt in zijn liedjes over tal van ‘reizen’ die hij op zijn levenspad maakte. Daarbij gaat het hem niet om het doel van de reis, maar om de waarde van de reis zelf.

Stephen Fearing (1963) werd geboren in Canada, maar groeide op in Dublin. In 1981 verhuisde hij naar Minneapolis , waar de basis werd gelegd voor zijn muzikale carrière. Drie jaar later keerde hij terug naar zijn geboorteland, waar hij zich ontwikkelde tot een van de beste singer-songwriters . Stephen Fearing werd meerdere keren gelauwerd met een Juno Award, een belangrijke muziekprijs in Canada.

De muziek van Stephen Fearing is moeilijk in een hokje te plaatsen. Rootsrock, folky songs, het kan allemaal voorbij komen. Daarbij gaat hij een scherpe stellingname zeker niet uit de weg. Op zijn laatste album Every Soul’s a Sailor staat het nummer Blowhard Nation. Stephen Fearing, die regelmatig door de VS toert, hekelt daarin op een sarcastische manier de haat-  en angstcampagne van Donald Trump.

Reserveren via: reserveren@cafedeamer.nl of 06 8322 5680

Voor de agenda

Zaterdag 10 november 2018

Stephen Fearing  (singer-songwriter)

De Amer in Amen

Aanvang: 20.00 uur