Legendarische Rob Lamothe speelt op 27 oktober 20.30 uur bij Nijend24

zaterdag 27 oktober 2018 20

Wij zijn blij dat een van de meest briljante singer-songwriters naar Nijend24 komt om zijn weergaloze muziek met ons te delen. We hebben het natuurlijk over Rob Lamothe, de zanger/gitarist die we vooral ook kennen als de frontman van Riverdogs.

Met Riverdogs - de melodieuze rockband waar ook Vivian Campbell deel van uitmaakt en die in ons land een Edison verdienden met hun debuutplaat - bracht hij vorig jaar plots een nieuw album uit, 'California'. Maar het blijkt lastig om de heren van Riverdogs gelijktijdig bij elkaar te krijgen voor optredens in Europa. Maar wanneer Rob alleen komt zijn we ook al dik tevreden! Rob zal muzikaal worden bijgestaan door zijn zoon Josh.

Zijn live concerten zijn altijd intiem, persoonlijk en muzikaal van hoog niveau. De optredens staan vooral in het teken van de stem van de man: helder, eerlijk, gepassioneerd, warm.

Deze avond kunnen we gaan genieten van zijn solowerk, van nummers van Riverdogs en natuurlijk zullen er ook weer enkele covers voorbij komen (van Danny Wilson tot Bill Withers of Black Sabbath).

Warm aanbevolen, speciaal voor diegenen die kunnen genieten van zang van het allerhoogste niveau, zowel technisch gezien als qua emotie.

Het optreden begint om 20:30 uur, kosten bedragen €16,50  (inclusief consumpties).

Meer informatie en reserveren op www.nijend24.nl