Loop zaterdag 13 oktober mee met Team Ruchti tijdens de Zuidlaardermarktloop

Op zaterdag 13 oktober a.s. vindt in het centrum van Zuidlaren de 43e editie van de Zuidlaardermarktloop plaats. Ruchti Schoenen en Sport uit Zuidlaren, sponsor van deze loop, wil mensen stimuleren om te sporten. Wegens het succes van vorig jaar wordt daarom ook dit jaar Team Ruchti opgericht. Iedereen die meedoet aan de Zuidlaardermarktloop kan zich gratis aanmelden bij het team en krijgt een uitgebreid teampakket.

Om bij het team aan te sluiten is een geldige inschrijving voor de Zuidlaardermarktloop voldoende. Wanneer iemand aansluit bij Team Ruchti krijgt hij of zij een Team Ruchti hardloopshirt, een startnummerband, toegang tot de teamtent, koffie of thee met een lekkernij en een stallingsmogelijkheid voor de sporttas. Daarnaast ontvangen deelnemers van Team Ruchti een kortingsbon ter waarde van 10% voor de aankoop van nieuwe loopschoenen.

Eigenaar Rob Ruchti legt uit: “De Zuidlaardermarktloop is de gezelligste loop van het jaar, iedereen kan meedoen. Het is een prachtig evenement, met veel mensen op de been. Letterlijk! Vorig jaar was Team Ruchti een groot succes en daarom willen we er ook dit jaar een nog leukere en gezelligere dag van maken met ons team. Want met elkaar is sporten nog leuker.”

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor het team via www.ruchti.nl/zlmloop. Het hardloopshirt en de andere extra’s ontvangen ze op de wedstrijddag, op vertoon van het startnummer, bij de Ruchti teamtent vlakbij de start.