Troubadour, Stefan van de Sande geeft op 13 oktober een benefietconcert. Red de Veenplas te Nooitgedacht. 15.00 uur & 17.00 uur

zaterdag 13 oktober 2018 15

Stefan is niet alleen zanger, hij is meer hij is:

- Dromer - Songwriter - Troubadour - Optimist - Componist - Gitaarspeler - Reiziger - Romantisch

- Doorzetter - Klusjesman - Natuurliefhebber

Mede door het laatste is hij 13 oktober in Nooitgedacht om een stukje fantastisch AaenHunze te promoten. Hij geeft het benefietconcert geheel kosteloos de entree is vrij maar we verwachten van de bezoekers wel een bijdrage aan het stuk natuur. Dat kan door een gift in de “red de veenplas bus”.

Korte bio Stefan.

Op een dag in 1972 bracht mijn broer me naar de bioscoop om de documentaire 'Apple-films' van het concert voor Bangladesh te zien. Ik was 13 en onder de indruk en zal nooit vergeten wat ik die avond zag. Bob Dylan en George Harrison spelen samen twee nummers, "Blowing in the wind" en "Just like a woman". Mijn liefde voor muziek en het schrijven van liedjes was geboren. Ik wist toen nog niet dat muziek jarenlang zo belangrijk voor me zou worden later.

Het kwam op een historische nacht op 29 februari 2012. Elaine Allison uit Schotland opende mijn ogen met de woorden: "Zie je niet? Het staat voor je, je bent een muzikant en je moet je liedjes met mensen delen. Dat is uw plicht op aarde "

Sindsdien reis ik door Europa om mijn liedjes uit te voeren en mijn leven en verhalen te delen.