Op 11 augustus een dubbelconcert bij Nijend24: Judy Blank en Loud Mountains

zaterdag 11 augustus 2018 20

Op 11 augustus een dubbelconcert bij Nijend24:  Judy Blank en Loud Mountains

We waren heel erg blij dat Judy blank een optreden bij ons wilde verzorgen. Haar single 'Mary Jane' werd onlangs Radio2 Topsong en is nog zeer regelmatig te horen.

Toen belde ze op met de vraag of een bevriende band, Loud Mountains, die haar hadden geholpen bij haar laatste album en die ook ook in Nederland waren, wel een keer bij ons kon spelen.

We hebben ze beide op één avond gepland, een dubbelconcert.

Judy Blank

Judy Blank is terug op de podia. Met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, Louisiana en je draai proberen te vinden in de wereld. ‘When The Storm Hits’, Blanks in 2014 uitgekomen debuutalbum, kreeg een viersterren recensie in OOR. De kleurrijk ingevulde pianonummers, waarin sterke melodieën en een krachtig, authentiek stemgeluid de toon zetten, bleken ook live goed te werken.

Ze speelde op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, was te zien bij De Wereld Draait Door en reisde later in het jaar het land het land door voor haar eerste clubtour, in onder meer Paradiso en Tivoli. Ze eindigde de tour als één

van de afsluitende acts op het Songbird Festival.

Loud Mountains

Loud Mountains is het alter ego van de in Amerika geboren broers Kevin en Sean Duggan. Ze staan bekend om hun grote liveshows, het samensmelten van oprechte melodieën en stevige pop-songs. De band bracht hun debuut-EP 'Love One Another' uit in de herfst van 2016 en bereikte nummer 5 in de UK Country Charts. Sindsdien is de band betrokken geweest bij een aantal spraakmakende shows en een reeks internationale tours, waaronder een serie van zes weken over de Midwest en East Coast van de VS eind vorig jaar. En dan nu eindelijk in Anderen!

Het optreden op zaterdag 11 augustus begint om 20:00 uur. (Koffie vanaf 19:30 uur)

Meer informatie en reserveren kan via www.nijend24.nl