Cultureel café De Amer INSCHRIJFWEEKEND - SEIZOEN 2018 / 2019

zaterdag 18 augustus 2018 09

Start: zaterdag 18 augustus 09.30 uur

We naderen het 28e Amermuziekseizoen. Het wordt een seizoen van uitersten. Er zullen geweldige optredens te beleven zijn van een bijzondere reeks artiesten. Tegelijkertijd zullen we het zonder twee grote Amer-mannen moeten doen: Jan de Haan en Harry de Jong. Jan overleed begin deze zomer na een kort ziekbed. Harry besloot zijn werkzaamheden bij De Amer af te ronden nu Jan er niet meer is. We gaan hen beiden ontzettend missen. Komend seizoen zal hun warmte en hun passie nog voelbaar zijn in de concerten die ze regelden. Dat koesteren we. Wees welkom van die concerten te komen genieten. We hebben een mooi programma met optredens waarin onverminderd bevlogen en intiem muziek gemaakt gaat worden.

We openen het seizoen traditiegetrouw in het derde weekend van augustus met de inschrijfdagen.

Dit jaar op zaterdag 18 augustus en zondag 19 augustus. We nodigen je uit één van die dagen naar café De Amer te komen, een programmaboekje te kopen en je in te schrijven voor de concerten die jij wilt meemaken. Dan zorgen wij voor voldoende verse koffie, appelgebak en uiteraard gehaktballen om de dag compleet te maken.

 De inschrijving start op zaterdag de 18e om 09.30 uur. Wees er op tijd bij, want het is net als voorgaande jaren: ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. We gebruiken in De Amer (nog steeds en vol overtuiging) geen digitaal systeem maar pen en papier om persoonlijk alle reserveringen te noteren. Dat betekent dat dit eerste weekend alleen in De Amer zelf voor concerten gereserveerd kan worden. Ná het weekend kan het ook telefonisch, via mail of sms: 06 83 22 56 80 / reserveren@cafedeamer.nl.