Sociaal team Aa en Hunze heeft taken overgedragen aan Attenta

Het Sociaal team Aa Hunze heeft op 1 juli zijn taken overgedragen aan de nieuwe stichting Attenta. Op maandag 2 juli heeft wethouder Co Lambert alle medewerkers van Attenta veel succes gewenst.

Voor alle inwoners

Attenta is er voor alle inwoners om ze op weg te helpen met hun vragen, bijvoorbeeld over opvoeden, eenzaamheid, gezond ouder worden, mantelzorg en persoonlijke financiën. Wethouder Co Lambert: “Attenta is van start gegaan. We hebben er alle vertrouwen in dat Attenta goed haar taken uitvoert en er voor de inwoners van Aa en Hunze is. Ik wens alle medewerkers van Attenta heel veel succes! De gemeente draagt de taken over, maar blijft eindverantwoordelijk en dus ook betrokken. Zorgen dat iedereen kan meedoen, dat is ons gezamenlijk doel!”

Overgang

Het Sociaal team Aa en Hunze heeft per 1 juli de dienstverlening zorgvuldig overgedragen aan Attenta. Het streven is om de overgang naar Attenta zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom behouden de huidige cliënten zoveel mogelijk dezelfde contactpersoon en worden de klantdossiers zorgvuldig overgedragen.

Op weg helpen

De medewerkers van Attenta zijn er om inwoners op weg te helpen. Dat doen ze door samen met de inwoners te onderzoeken en organiseren wat ze daarbij nodig hebben. Ieders eigen wensen en inzet zijn nog meer van belang.

Hoe kunt u Attenta bereiken?

U kunt contact opnemen met Attenta door gebruik te maken van hetzelfde telefoonnummer (0592) 26 34 68, via info@stichtingattenta.nl en www.stichtingattenta.nl. In de zomerperiode (1 juli tot 1 september) kunt u Attenta van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken van 8.30 tot 12.00 uur. Ook kunt u van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur langskomen in het gemeentehuis, waar Attenta haar werkplek heeft.