Twee vrienden, Tim Knol en Djurre de Haan (Awkward I), spelen op 16 juni bij Nijend24

zaterdag 16 juni 2018 20

Het zijn twee vrienden ze drinken iedere dag samen koffie. Samen optreden doen ze eigenlijk niet zo vaak. September 2017 trad Tim Knol bij ons op en al napratend stelde Tim voor om terug komen samen met Djurre. We kennen Djurre van een eerder optreden bij Nijend24 in 2013.

Dit belooft een heel speciaal optreden te worden. Zowel Tim als Djurre hebben eerder dit jaar een nieuw album uitgebracht die beide lovende recencies hebben gekregen.

AWKWARD I, ook bekend als de Nederlandse songwriter Djurre de Haan, heeft een album uitgebracht: KYD. De Haan vond het woord "Kyd" in een tijdschriftartikel over off-the-grid communities. "Een vrouw had het idealistische idee haar zoon zijn eigen naam te laten kiezen. Ze wachtte tot hij oud genoeg was om voor zichzelf te beslissen. Toen ze hem uiteindelijk vroeg, vertelde hij haar dat zijn naam "Kyd" was. Want tot nu toe hadden mensen altijd naar hem verwezen. '

Sweet Melodies is een voorproefje van Tim Knols vierde album, dat begin 2018 is verschenen bij Excelsior Recordings. Een liedjesplaat pur sang waarbij de spontaniteit van zijn garage/powerpop-groep The Miseries doorsijpelt. Knol nam ‘Cut The Wire’ op in een periode van anderhalf jaar met vaste kompaan en producer Anne Soldaat.


Ze zullen tijdens dit optreden eigen nummers, maar ook samen spelen.

Het optreden op 16 juni begint om 20:30 uur. (Koffie vanaf  20:00 uur)

Meer informatie en reserveren kan via www.nijend24.nl