FBI-jazzband en Saxofoonorkest Saxofobia 22 april Theaterboerderij Ekehaar.

zondag 22 april 2018 15

Op zondag 22 april om 15.00 uur geeft Saxofobia een concert in de Theaterboerderij samen met de FBI Jazzband.

Al ruim 18 jaar maken de Saxofobia saxofonisten van dit amateurorkest enthousiast muziek met elkaar. Het orkest is opgericht door saxofoniste Ati Lust, de roots van dit orkest liggen in Oostzaan. 

“Op sopranino, sopraan, alt, tenor en baritonsaxofoon kunnen zij hun instrument laten fluisteren en schreeuwen en zowel klassiek als jazzy spelen”

Het repertoire van Saxofobia bevat vele prachtige werken waarmee zij op ieder moment een passend programma kunnen samenstellen. Veelvuldig zijn zij te gast op concerten en geven zij een aantal keren per jaar eigen concerten met een bijzonder thema.

 

De Franklin Beaufort International jazzband (FBI) is een no nonsens band. Een spectaculair programma, met jazznummers van 1910 tot 1960. Ieder nummer is totaal anders van sfeer en klankkleur. Een van de grootste successen op dit moment zijn de Nederlandse jazzliedjes

uit de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw. De nummers worden op een geinige manier aan elkaar gepraat. Kortom een goeie show waar bij niemand zich hoeft te vervelen!

En deze combinatie van musici, die staan voor muzikale kwaliteit, maar vooral plezier hebben in het maken van muziek, zorgt ervoor dat dit concert met heerlijke swingende oude jazz in de projectmaand “Gekleurd Grijs”  voor u een feest der herkenning zal zijn.

Aanvang concert 15.00 uur, kaarten à €10,00 zijn te reserveren via info@detheaterboerderij.nl of via 0592-785423.