Loop in 2018 voor KiKa een marathon in de Spaanse zon

Dit jaar vertrekt Run for KiKa Marathon voor het eerst naar dé sinaasappelstad van Spanje: Valencia. De marathon van Valencia belooft één groot feest te worden! Waarom?

De marathon van Valencia staat bekend om haar vlakke en mooie route dwars door het historisch centrum van Valencia. De runners komen onder andere langs het Plaza Ayuntamiento, de Plaza de Toros, de kathedraal en het Turia park. De marathon wordt meestal in perfecte weersomstandigheden gelopen, doordat de marathon jaarlijks plaatsvindt in november. Dit jaar is dat net even anders. De marathon vindt namelijk plaats in december. Maar ook dan kun jij hoogstwaarschijnlijk genieten van de heerlijke Spaanse zon! Dus waar wacht jij nog op?

Indrukwekkende finishfoto

De start en finish van de marathon zijn in Ciudad de las Artes y las Ciencias (CAC), oftewel de Stad van de Kunst en Wetenschap. De finish bij dit museum, wat is omringt met water, levert straks een spectaculair plaatje op! Wil jij een schitterende tijd lopen in Valencia? Schrijf je dan snel in voor deze fantastische marathon via www.runforkikamarathon.nl/valencia.