2e Cross triatlon in ’t Loomeer Triatfun 17 juni 2018

Het Loomeer (Schoonloo) zal op zondag 17 juni de locatie zijn waar de 2e triatfun Cross Triatlon zal plaatsvinden. Dit is een recreatieve cross triatlon in het natuurgebied rondom ’t Loomeer. De deelnemers zullen ca 350 meter zwemmen in het Loomeer en aansluitend 10 km mountainbiken richting het Zwatte water en als laatste afsluiten met een crossloop van 5km door natuurgebied de Tweelingen. Voor de meer getrainde sporters is het ook mogelijk de dubbele afstand te doen.

We bieden de mogelijkheid om solo, in een duo of trio deel te nemen. Het gehele parcours is onverhard. In verband met de kwetsbaarheid van dit mooie natuurgebied en het recreatieve karakter van dit evenement kunnen er per afstand maximaal 40 personen meedoen.

De organisatie ligt in handen van Stefan Ottens, Aaldert van der Tuuk en Zeger Zeilemaker.  De Belangen vereniging Schoonloo, Staatsbosbeheer, Sportvereniging SGO, de gemeente Aa en Hunze en Run2Day Assen maken dit initiatief mogelijk.

De inschrijving start op 28 februari. Aanmelden kan via email: triatfun@gmail.com. De kosten zijn €12,50 voor individuele deelname en  €15,00 en €17,50 voor duo’s en trio’s.

Inschrijven en meer informatie:

triatfun@gmail.com