Aankomende zondag 11 februari opening multifunctionele ruimte Rolder Boys

Sinds december is er door vrijwilligers en sponsoren van Rolder Boys hard gewerkt aan de realisatie van een multifunctionele ruimte op Sportpark Boerbos. De Algemene Ledenvergadering van de vereniging gaf in november toestemming om te starten met deze verbouwing, die de eerste fase vormt van grootschalige vernieuwingsplannen waarbij ook het kantinegedeelte van het clubgebouw bij de tijd wordt gebracht en wordt vergroot. Het moment waarop met die werkzaamheden kan worden gestart is afhankelijk van het rondkrijgen van de financiering daarvan en de toestemmingsaanvraag die bij de Algemene Ledenvergadering wordt ingediend.

De nu gerealiseerde multifunctionele presentatie- en ontvangstruimte kan onder meer worden gebruikt als overleg- en vergaderruimte, voor presentaties en instructies van bijvoorbeeld jeugdtrainers en scheidsrechters, teambesprekingen en de ontvangst van de begeleiding van bezoekende verenigingen.

Uitnodiging voor de opening

Zondag 11 februari wordt de multifunctionele ruimte officieel in gebruik genomen. Op zaterdag is er tussen 13.00 en 17.00 uur een inloop voor leden, vrijwilligers en supporters.

Aanstaande zondag, bij de thuiswedstrijd van Rolder Boys tegen Bergum, wordt voor het eerst gebruik gemaakt van de nieuwe ruimte. Voor genodigden wordt dan een programma verzorgd in combinatie met de wedstrijd en een activiteit van de Businessclub van Rolder Boys.

Roldeboys is trots!