Tim Knol: nieuw album en dubbelconcert in De Amer

zondag 21 januari 2018 14

Het nieuwe album Cut the Wire van Tim Knol komt op vrijdag 19 januari uit en twee dagen later staat hij op het podium van De Amer. Daar zal de singer-songwriter zijn gehoor ongetwijfeld kennis laten maken met het verse materiaal. Wie er bij wil zijn heeft twee kansen: de keuze tussen het middag- of het avondconcert.

Het begon voor Tim Knol allemaal in 2010 op Noorderslag. In dat jaar kwam ook zijn titelloze debuutalbum uit en had hij een hit met het nummer Sam.

Tim Knol  is muzikaal niet voor één gat gevangen. Zelf noemt hij zich ‘een muzikale allesvreter’. Zo speelde hij mee op albums van anderen en figureerde hij  in een voorstelling van Freek de Jonge. Als hij met zijn band The Miseries (2013) op pad gaat, beweegt hij zich in de hoek van de keiharde garagerock.  Daarnaast  heeft Tim Knol een eigen platenlabel (Tender Records), is hij blogger en presenteert hij een radioprogramma: Op Knolle Toeren. En of dat nog niet genoeg is, werkt hij ook nog als fotograaf voor onder meer Hollandse Hoogte. In 2011 riepen collega-muzikanten Tim Knol uit tot beste zanger van Nederland. Hij heeft in Amen dus een reputatie hoog te houden, maar dat lukt hem in de regel heel goed.

 

Reserveren via: 06 83 22 56 80

Tim Knol (pop, singer-songwriter)

De Amer in Amen

Tim Knol Zondag 21 januari 2018

Aanvang ’s middags 14.00 uur

Aanvang ’s avonds 20.00 uur