Gerard Alderliefste bij Boerderij Kamps

zaterdag 09 december 2017 20

ROLDE – Gerard Alderliefste is bekend van hits als ‘Une belle histoire’, samen met Paul de Leeuw, en Laat me/Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List.

Vanaf voorjaar 2016 toerde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow ‘En route’. Nu staat hij er opnieuw. Alleen. En hij schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leven! Dubbel! Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet.

En dat laat hij nu zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

Op 9 december om 20.00 uur bij Boerderij Kamps Rolde. Entree euro 17,50. Eigen foto.