3e Boomkroonpad cross op 26 november.

Op zondag 26 november wordt voor de 3e keer de Boomkroonpadcross in Drouwen georganiseerd. Deze cross wordt door de 3 samenwerkende loopgroepen van Grolloo (SGO), Gieten (loopgroep Gieten), Gasselte (Vomos) georganiseerd en is de tweede loop van het Unesco Geopark Hondsrug Crosscircuit. De route is geheel onverhard. De start is bij het Boomkroonpad en gaat over stille bospaadjes en zandpaden in het mooie Gieterbos én over de zandbult van het Gasselterveld. Voldoende uitdaging voor jong en oud, voor ervaren lopers en minder ervaren lopers. Voor de jeugd van 12 tot 18 jaar is de afstand ca 4,7 km en de overige deelnemers kunnen kiezen tussen 4,7 en 9,3 km.

Het startsignaal wordt gegeven door Loes van der Laan, Presentator en Producer van RTV Drenthe.

De wedstrijd is geschikt voor alle beginnende en gevorderde hardlopers vanaf 12 jr. en start om 11:00 uur. Inschrijven is vanaf 9:30 mogelijk in het Bospaviljoen De Woudstee, Steenhopenweg 4, 9533 PN Drouwen. Inschrijven kost €3,00.

Voor de snelste vrouw en man ( volwassenen 9,3 km én Jeugd) is er een prijs beschikbaar gesteld door het Resort Hof van Saksen.

http://www.dehondsrug.nl/crosscircuit/