Inwoner Aa en Hunze aangehouden voor drugsbezit

ASSEN - Een 31-jarige man uit de gemeente Aa en Hunze is afgelopen nacht in Assen aangehouden voor drugsbezit.

De politie vond de drugs bij een controle van een auto op de Groningerstraat. Tijdens de controle roken agenten een hennepgeur, daarop besloten ze de auto te doorzoeken.

Er werden een plastic zak met harddrugs, hennep, en een bedrag aan contant geld gevonden. De politie vermoedt dat de man handelde in drugs. Hij zit nog vast.

Citaat bericht Politie Noord Drenthe

“Tijdens onze surveillance zagen wij aan het begin van de nacht een voertuig die onze aandacht trok. We hielden het voertuig staande op de Groningerstraat in Assen. Bij het aanspreken van de bestuurder roken wij een hennepgeur. Reden voor ons om het voertuig te onderzoeken. Bij het onderzoek troffen wij harddrugs aan, of zoals wij zeggen lijst 1 middelen genoemd in de Opiumwet. Ook troffen wij hennep aan. Oftewel lijst 2 middelen van de Opiumwet. Verder zagen wij voorwerpen waarbij wij vermoedens van handel in verdovende middelen kregen. De 31 jarige man uit de Gemeente Aa en Hunze is door ons aangehouden en ingesloten in het cellencomplex te Assen. De goederen werden door ons in beslag genomen. Op de foto staan enkele van de aangetroffen goederen”