Wandelavond4daagse Rolde in de lift

Artikel: Albert-Jan Garama.

ROLDE – De Rolder activiteiten Stichting organiseerde de afgelopen week voor de vijfde keer de Wandelavond4daagse in Rolde en dit jaar waren er weer meer deelnemers als de voorgaande jaren namelijk over de 300.

Overdag bij het uitzetten van de tocht was het elke dag zeer slecht weer maar in de avond waren de weergoden de stichting zeer goed gezind elke avond heerlijk weer.

De vele vrijwilligers maakten er weer een geslaagd evenement van dus zonder hun was het niet zo goed geregeld geweest. Alle vrijwilligers zijn de RAS zeer dierbaar maar we willen er toch 2 mensen uitlichten en dat zijn Emmie en Margje Suichies allebei 79 jaar en die al 5 jaar onze vaste stempelpost zijn dus wel een reden om hun even in het zonnetje te zetten.De laatste avond was een grote happening de meeste kinderen en de ouders waren verkleed en vanaf de Hendrik Kok ging men in colonne met een dweilorkest voorop door de straten van Rolde richting eindpunt het Stationskoffiehuis waar de vel begeerde medaille in ontvangst werd genomen.

Er deden veel mensen van het Hendrik Kok mee in hun rolstoel geduwd door vele vrijwilligers evenals van de Wenning. De routes van 3,5 en 10 km waren ook dit jaar weer uitgezet door de heer Willem Klinkhamer