Vocaal Festival in Annen op 9-10-11 juni 2017 vanaf de Brink in Annen!

Op 9 juni start de 8e editie van Vocaal Festival Annen, met Festival in Concert om 20:30 uur.

Op  zaterdag 10 juni vanaf 10:00 uur treden op 10 verschillende podia 40 koren op. Deze podia staan verspreid door heel Annen. En de koren hebben allemaal hun eigen repertoire welke ontzettend uiteen lopen.

Zo zijn er popkoren maar ook koren die smartlappen of klassieke liederen laten horen. In totaal doen er 1500 deelnemers mee aan dit unieke evenement en kan er genoten worden van in totaal 120 optredens!

En wat zeker niet vergeten mag worden is de Festival Proms op zaterdagavond. Dit is een promenade concert verzorgd door het Veenkoloniaal Symfonieorkest. Zij gaan samen met solisten en verschillende koren een buitengewoon optreden verzorgen.

Maar de optredens zijn niet het enige wat er te bezoeken is. Er worden namelijk ook leuke workshops gegeven deze dag. Er kunnen stemtechnieken worden geoefend, er is een workshop muziek maken met je stem of altijd al buikdansen willen leren?

Zowel de optredens als de workshops zijn lopend te bereiken maar er kan ook gekozen worden om mee te rijden met de historische bussen. Deze rijden rondes door Annen en zetten de bezoekers af bij alle 10 de podia. Al met al is dit dus een dag die u moet meemaken! De zaterdag dag start om 10:00 uur en zal eindigen om 22:00 uur.

Op zondag 11 juni 2017 van 13:00 starten we weer met Festvial on Tour, prachtige optredens op unieke locatie. Een topper is zeker ICE, een optreden geïnspireerd door Björk met Ijslands Volksmuziek van het Fries Project Orkest met popkoor Orange uit Berlijn.

Ook tussen deze locaties rijden historische bussen!

 

Voor meer info:

Jan Rona

+31 (0)6 53 78 48 42