De toon is gezet!

zondag 19 februari 2017 14
Het duo”De Toon Is Gezet” bestaat uit zangeres Floor Stappers en pianist Martijn van Limbeek. Floor en Martijn kennen elkaar van hun conservatorium tijd.
Ze hebben regelmatig samengewerkt, maar nu de stap gezet om een vaste samenwerking aan te gaan in het duo “de Toon Is Gezet”! Het duo wil het publiek trakteren op een muzikale reis door de tijd, waarin verschillende genres gezongen in diverse talen aan de orde komen. Van klein en ontroerend, via cool swingend tot aan groots meeslepend!
Floor Stappers studeerde jazz en pop zang aan het Artez conservatorium. Ze zingt in “Twelve”, een a capella groep, die geraffineerde jazz muziek brengt en “Sonido”, een Latijns Amerikaans georiënteerde band en sinds kort dus in het duo “de Toon is Gezet”!
Martijn studeerde Schoolmuziek en Jazz piano aan conservatoria in den Haag, Zwolle en Utrecht. Hij speelde een aantal jaren in diverse bigbands, heeft een eigen piano jazz trio en schrijft en arrangeert zelf muziek. Sinds kort dirigeert Martijn een koor en is bezig om ook deze vaardigheid via studie op een hoger plan te krijgen. Expositie van fotoclub Giaf uit Gieten.
Datum: 19 februari 2017 Aanvang: 14:00 uur. Locatie: Broek 2 in Gieterveen. Kaarten via info@hetkleinekerkje.nl, telefonisch 0599-648574 of aan de zaal.