Adverteren bij Radio Aa en Hunze

De lokale omroep van de gemeente Aa en Hunze

Steeds meer lokale en regionale bedrijven ontdekken de kracht van het maken van reclame via de lokale omroep. Nederlanders luisteren gemiddeld twee en een half uur per dag naar de radio. Dat betekent dat er meer naar de radio geluisterd wordt, dan dat men de krant leest of televisie kijkt.

Radio is mobiel, dus altijd bij de luisteraars in de buurt. Als geen ander medium kan radioreclame gebruikt worden ter ondersteuning van krantenadvertenties of direct mail in de eigen regio. De combinatie met radioreclame vergroot het effect van bestaande advertentie campagnes.

Herhaling is de kracht van reclame. Geen ander medium stelt u in staat een hoge contactfrequentie te bereiken voor een relatief lage prijs. Tarieven en mogelijkheden van radioreclame zijn gebaseerd op een hoge herhalingsfactor, in onze brochure kunt u er alles over lezen.

Onze mogelijkheden

Radio Aa en Hunze biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten door middel van radiocommercials en een banner via onze website. Radioreclame via Radio Aa en Hunze heeft een hoge respons; naast onze vaste kabelfrequentie 101.0 en FM-frequentie 105.6 zenden wij namelijk ook uit via een live-webstream via het internet en de TuneIn Radio app voor smartphones en tablets.

  • Radioreclame: aan de hand van uw wensen wordt een maatwerk radio commercial gemaakt, met een mannen- of vrouwenstem. Uw reclame commercial kan binnen 5 werkdagen gereed zijn en desgewenst direct meedraaien op Radio Aa en Hunze.

  • Reclame banner: uw logo wordt geschikt gemaakt als reclame banner en zal worden voorzien met een doorklik link naar uw eigen website.

Demo radio commercials

Ook voor uw bedrijf of organisatie kunnen wij een maatwerk radio commercial maken: klik hier voor de demo.

Voor informatie of een vrijblijvende afspraak betreffende adverteren kunt u telefonisch contact opnemen met Luc Ensing 06 - 5249 8005. U kunt u ook gebruik maken van ons reactieformulier.

media: